Landhuis de Barones

Smaakvol en (H)eerlijk genieten

Wat bieden wij u nog meer:

In ons huiskamer restaurant serveren we uiteraard een diner  volgens ons beschreven concept. Naast deze warme maaltijd bieden we nog andere mogelijkheden aan. Om het onze gasten zo fijn mogelijk te maken, vinden we het leuk, om samen met u alles op maat en wens in te vullen.


Hieronder volgen enkele voorbeelden:


High - Tea (Afternoon tea) :  (op reservering > 2 dagen vooraf; vanaf twee personen)

Brunch : (standaard of nog in overleg samen te stellen) (op reservering > 3 dagen vooraf; vanaf acht personen)

Familie feest : (Gezellig even met zijn alle bij elkaar; wij regelen de hapjes en drankjes op maat. Binnen of in de tuin. Liever een buffet. Vraag naar de mogelijkheden.)

Vergaderingen: Wilt u een (kleine) ruimte om informeel te kunnen vergaderen met de mogelijkheid om te kunnen ontspannen in de tuin, even er tussenuit. Rust en ruimte; hapje of drankje. Het kan allemaal bij ons. Zelfs de locatie voor uw gezelschap alleen.

Workshop: We bieden u ook mogelijkheden om een workshop en training te geven. Zo zijn er al taalcursussen op locatie geweest, maar ook een mindfulness gezelschap. We bieden u een mooie locatie, ook weer mogelijk met hapje en drankjes.

Arrangementen: Binnenkort gaan we ook leuke activiteiten aanbieden, waarbij u niet alleen op onze locatie blijft. U zult hierover spoedig geïnformeerd worden. Uiteraard kunt u ook zelf in overleg met ons om iets gezamenlijks op te stellen.